Yüksekovalı Rıdvan tedavi için yardım eli bekliyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Bozkurt ailesi, 7 yaşındaki çocukları Rıdvan'ın tedavisi için yardım eli bekliyor.

Ömer Oğuz'un haberi

İlçenin Dize Mahallesi’nde yaşayan Cumhur ve Melehat Bozkurt çiftinin 7 yaşındaki çocukları Rıdvan'a doğuştan bedensel engelli tanısı konuldu. Bozkurt çifti, Ankara’ya sevk edilen Rıdvan'ın tedavisini maddi imkansızlıklardan dolayı sürdüremediklerini söyledi.

Rıdvan'ın tedavisini devam ettirmek istediklerini belirten Baba Cumhur Bozkurt, "Oğlumu 2014’te Van’da bir hastaneye götürdüm. Tedavi için oradaki doktorlar çocuğumun tedavisinin olmayacağını ve bedensel engelli olduğunu söyleyip Ankara’ya sevk etti. Maddi durumum olmadığı için 7 yıldır çocuğumu Ankara’ya götüremiyorum. Hayırseverlerden ve yetkililerden çocuğumun tedavisini Ankara’da devam ettirebilmek için destek bekliyoruz. Rıdvan tedavi olursa sağlığına kavuşur” dedi.

Lokantada bulaşıkçı olarak günde 20 TL’ye çalıştığını belirten baba Cumhur Bozkurt, “Kirada olduğumuz için ancak kiramı ödeyebiliyorum. Bir birikimim yok. Ankara’ya gitmek için para biriktiremiyorum. Devletin çocuğuma bağladığı engelli maaşıyla 4 nüfusla geçiniyoruz” dedi. 

Anne Melehat Bozkurt da, "Tek istediğim çocuğumun sağlığına kavuşmasıdır. Hayırsever insanlardan bana yardım edip çocuğumun tedavisini yaptırmalarını istiyorum” diye konuştu.

DESTEK İÇİN:
İletişim: 05412697298
Hesap: 320001001902651864675001 (Cumhur Bozkurt)

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar