Yüksekovalı İş Adamı Hikmet Serdar'ın oğlu Serdar Serdar nişanlandı

Yüksekovalı İş Adamı Hikmet Serdar’ın oğlu genç İş Adamı Serdar Serdar, İş adamı Gökhan Balkan’ın kızı Esra Balkan ile İstanbul'da düzenlenen törenle nişanlandı.

Ömer Oğuz'un haberi:

Makedonya kökenli İş Adamı Gökhan Balkan’ın İstanbul Bahçeşehir’deki evinde gerçekleşen söz ve nişan törenine Yüksekova Eski Belediye Başkanı ve M. Salih Yıldız ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Gelin Esra Balkan’ı, Yüksekovalı İş adamı Hikmet Serdar’ın oğlu Serdar Serdar’a babasından isteyen Yüksekova Eski Belediye Başkanı Salih Yıldız daha sonra çifte nişan yüzüklerini taktı. Nişan kurdelesini kesen Yıldız burada yaptığı konuşmasında, “Evlilik kutsal bir mekandır. Bu adım önemlidir. Allah tamamına erdirsin. Bu aslında toplumların hasret olduğu kaynaşma, birlik, beraberlik, huzur ve beraber yaşamanın sembolü olarak da görmek lazım bu iki yüzüğü. Aslında toplumun hasret kaldığı barış ve huzur kurdelesini kesiyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Genç İş Adamı Serdar Serdar da mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.

serdar2.jpg

serdar3.jpg

serdar4.jpg

serdar5.jpg

serdar6.jpg

serdar7.jpg

serdar8.jpg

serdar10.jpg

serdar9.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Benzer Videolar