Yüksekovalı Ensar’ın ameliyatı için 50 Bin TL gerekiyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan 4 yaşındaki Ensar Akbaş'ın ailesi ameliyat için yetkililerden yardım eli bekliyor.

İlçenin Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan Akbaş ailesinden 4 yaşındaki Ensar Akbaş 2 yaşındayken beyninde su toplandığı tanısı konuldu. Geçim sıkıntısını çeken aile bu güne kadar Ensar’ın tedavisini kendi imkanlarıyla sürdürdü. Ameliyat olması gereken Ensar'ın ameliyat giderlerinin 50 Bin TL olduğunu belirten 5 çocuk annesi Çiğdem Akbaş yardımsever vatandaşlardan yardım eli beklediklerini söyledi.

Yaşıtlarının sokaklarda oyun oynadığını ancak Ensar’ın rahatsızlığı nedeniyle geçirdiği ataklar yüzünden tek başına dışarı çıkamadığını belirten Çiğdem Akbaş, "Benim çocuğum doğuştan beri beyninde su toplanmış. Ameliyat olması gerekir. 4 yıldır tedavisini yapıyorum. Çocuğumun ameliyatını yapamıyorum. Oğlumun yaşaması için yetkililerden yardım bekliyorum. Geçen yıl oğlumun ameliyatı için arsamızı sattık. Bu sene elimizde hiç bir şey yok. Ameliyat için 50 Bin TL gerekiyor. Ameliyattan sonra düzelmesi için bir imkan var” dedi.

AİLEYE DESTEK İÇİN HESAP BİLGİLERİ:
TR630001000649661129265002 (Çiğdem Akbaş - ZİRAAT)
Aile iletişim: 05464216784

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Benzer Videolar