Yüksekova'daki kazada hayatını kaybedenler uğurlandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları Göllerbaşı bölgesinde aracın şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybedenler uğurlandı.

Yüksekova'daki kazada hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi Hakkari Devlet Hastanesi morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak ilçeye getirildi. Cenazelerden Semra Varol, Aysun Er ve Savaş Bayram Orman Mahallesi'nde, Evin Yazgan Onbaşılar (Hirmîn) köyünde, Meryem Renda ise (Alekanan) mezarlığında toprağa verildi. Hayatını kaybedenlerden Çimen Özçük'ün cenazesinin ise yarın Akalın (Bajêrge) mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. 

Orman Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine aralarında Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede'nin de bulunduğu binlerce kişi katıldı. 

Olay

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları Göllerbaşı bölgesinde aracın şarampole devrilmesi sonucu aralarında Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının da bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı.

Haber, Kamera: Ömer Oğuz, Erkan Çapraz

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Benzer Videolar