Yüksekova'da yangın: 1 ev kullanılamaz hale geldi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bigiye göre olay Yeni Mahalle'de meydana geldi. Akşam saatlerinde 7 nüfuslu Arslan ailesine ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Kısa sürede tüm evi saran yangın yapılan müdahale ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında Arslan ailesine ait ev kullanılamaz hale geldi. 

Ev sahibi Selim Arslan Yüksekova Haber Portalı'na yaptığı açıklamada, "Mutfakta oturuyorduk. Birden bir patlama sesi geldi. Boş bir odamız vardı o odadan geldi ses. Patlamanın ardından odaya girmeye çalıştım ama sanki benzin dökülmüş gibiydi kapı açılmadı. O sırada çocukları dışarı çıkarabildim sadece. Birden alevler tüm evi sardı. Nasıl oldu bilmiyorum. Çok şükür yaralanan olmadı, evimizde hasar var. Patlamanın sebebinin araştırılmasını istiyorum" dedi.

Haber, Kamera: Erkan Çapraz, Ömer Oğuz

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar