Yüksekova'da öğretmen ve öğrencilerden temizlik çalışması

Yüksekova Farabi Anadolu Lisesi'nde 21 Eylül Dünya Temizlik günü sebebiyle temizlik çalışması yapıldı.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova Farabi Anadolu Lisesi, hem 21 Eylül Dünya Temizlik gününe dikkat çekmek hem de öğrencilerde çevre temizliğine duyarlılık, doğaya sevgi, saygı duygusunu ve alışkanlığını geliştirmek amacıyla temizlik çalışması başlattı.

Okul içinde ve çevresinde sürdürülen temizlik çalışmasına öğrenciler, öğretmenler, idareciler ile personeller katıldı.

Etkinliğe öncelikle okul içinde ve sınıflarda başlandı. Ardından öğrenci ve öğretmenler, okul bahçesindeki çöpleri temizledi. Ayrıca çöpler toplanırken öğrenciler tarafından bulunan mavi kapaklar ayrı bir poşete doldurularak bir yandan da engellilere yardım amaçlı yapılan kampanyaya destek olundu.

Çalışma ile ilgili Yüksekova Haber Portalı'na açıklama yapan Okul Müdürü Erdal Bahadır, çalışmanın öncülüğünü okulun 'Çevre ve Temizlik Kulübü'nün yaptığı belirterek, "Çevre temizliği karnesi çok da iyi sayılmayan ilçemizde bu tür etkinliklerin arttırılması ve diğer kurum ve kuruluşlara yayılması, mahalleleri de kapsayacak şekilde genişletilmesi, gelecek nesillere, tüm canlılara yaşanabilir temiz bir çevre bırakılması adına çok faydalı olacaktır. Etkinliğimize katkıda bulunan bütün öğretmen, idareci, öğrencilerimiz ve personellerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Temiz okul, temiz toplum anlayışıyla bu tür etkinliklerimizin devamını amaçlıyoruz. dedi.

a1-188.jpg

a2-159.jpg

a3-111.jpg

a4-083.jpg

a5-050.jpg

a6-029.jpg

a7-023.jpg

a8-014.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Benzer Videolar