Yüksekova’da korkutan yangın

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, 7 kişilik ailenin yaşadığı 3 katlı evde yangın çıktı.

Ömer Oğuz'un haberi

Yeni Mahallede, Ferahdiba Ayvalık ve  6 çocuğunun kiracı olarak kaldığı evde dün akşam henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın sırasında evde olan 5 çocuk komşular tarafından kurtarılırken, ev içindeki eşyalarla birlikte kullanılamaz hale geldi.

Yangın, anne Ferahdiba Ayvalık’ın bir çocuğunu hastaneye götürdüğü sırada evin yatak odasında çıktı.  3 katlı binadaki evde kalan diğer 5 çocuk ise komşular tarafından evden çıkarıldı. Yangından dolayı bütün eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini ve kalacak yeri olmadığını söyleyen Ferahdiba Ayvalık, ‘’Kiradaydım, eşim cezaevinde 6 çocuğumla beraber yaşıyorum. Sığınacak bir kapım kalmadı, mağdurum’’ dedi.  

Yangın sırasında evde olan 16 yaşındaki Lavin Ayvalık ise yangının bir anda çıktığını belirtip, ‘’Alev alan odada kardeşlerim vardı. Komşular gelip beni ve kardeşlerimi alt kata aldılar. Dün akşam amcalarımda kaldık evleri küçük olduğu için sığamıyoruz. Benim ve kardeşlerimin okul kıyafetleri yangında yandı. Okula gidecek ve giyecek elbiselerimiz kalmadı" dedi.

Aileye yardımcı olmak isteyenler için iletişim numarası: 0541 396 09 42

y1-352.jpg

y2-284.jpg

y-3-002.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Benzer Videolar