Yüksekova'da DoubleTree By Hilton için imza atıldı

Yüksekova'da hizmete girecek olan 5 yıldızlı Double Tree By Hilton Oteli için imza töreni yapıldı.

Ömer Oğuz'un haberi:

İmza törenine Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, Yüksekova TSO Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Hilton Worldwide temsilcisi Tuğrul Temel, iş adamları, esnaflar ve CM Group  yöneticileri katıldı. 

İmza töreninde konuşan CM Group Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Karay, Yüksekova'ya bir marka kazandırma düşüncesi kapsamında Hilton ile işbirliği içerisine girdiklerini belirtek, "Bugün dünyanın en büyük otel zincirlerinden Double Tree By Hilton'u Yüksekova'ya getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu önemli yatırım ile şehrimizi bir dünya markası ve kalitesiyle buluşturuyoruz" dedi.

Atılan imzaların ardından bir konuşma yapan Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı da ,"Artık Yüksekova değişiyor ve dönüşüyor. Tabii ki bazı isimler bazı markalar bunun en önemli göstergesidir. İnşallah Hilton'un DoubleTree konseptiyle beraber Yüksekova bir farklı faza geçmiş bulunacak. İnşaatı bu yıl bitip seneye de faaliyete geçecek. Faaliyete geçme süresince inşallah biz de boş durmayacağız. İş adamlarımızla beraber Yüksekova'da farklı alanlarda farklı girişimlere başlayacağız" dedi. 

Yüksekova'nın bundan sonraki konseptinin sağlık ve kış turizmi üzerine olacağını belirten Doğramacı, "Bundan sonra kar yağışı Yüksekova'ya karla karalar bağlamayacak, kâra geçirecek. Bu saatten sonra Yüksekova için her şey bambaşka olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ise, "Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda Yüksekova'nın çehresini değiştiremeye olanak sağlayacak DoubleTree by Hilton otelinin ilçemize hayırlı ve güzel olmasını diliyorum. Dışarıya açılan penceremiz olduğuna inandığımız bu yatırım sayesinde ilçemizi dünyaya ve ülkemize tanıtma fırsatı yakalayacağız. Bu otelcilik hizmetinin Esendere gümrüğünün trafiğini arttıracağı, ekonomik anlamda büyük bir katkı sunacağı aşikardır. Farklı yatırımcıları da bölgemize teşvik edecek DoubleTree by Hilton sayesinde ilçemiz uluslararası düzeyde toplantı ve konferanslara ev sahipliği yapacak bir pozisyona gelecektir. İlçemiz, Hilton oteli ile beraber kış ve yaz turizmi ile ilgili projelerin hayata geçmesinden sonra turistlerin cazibe merkezi haline gelecektir. Ayrca Bu denli önemli bir hizmeti, yatırımı ilçemize kazandırdıkları için sayın Seyfettin Karay'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Benzer Videolar