Yüksekova: Yaşar ve Sarı gece gündüz halkın arasında

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı gece gündüz halkın arasında vakit geçirerek vatandaşı belediyenin mevcut durumu ile ilgili bilgilendiriyor.

Yüksekova Haber Portalı

Seçildikleri günden beri Yüksekova ilçesinin sorunları ve çözüm arayışları ile ilgili çalışmalarını sürdüren Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı, gündüz belediye ve sahada çalışmaları takip ederken akşam saatlerinde çarşı merkezinde vatandaşların arasında vakit geçiriyor.

Esnaf ziyareti gerçekleştiren eş başkanlar aynı zamanda şehir merkezinde gece geç saatlere kadar vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların sorularını yanıtlıyor. Eş Başkanlara Yüksekova HDP ve DBP yöneticileri, belediye ve il genel meclisi üyeleri de eşlik ediyor.

Belediyeyi büyük bir borçla devraldıklarını belirten Eş Başkanlar hizmet üretmek için kaynak bulma ve çözüm arayışlarının sürdüğünü, tüm sorunları halkın desteği ile çözebileceklerine inandıklarını belirttiler.

yuksekova2.jpg

yuksekova3.jpg

yuksekova5.jpg

yuksekova7.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Benzer Videolar