Yüksekova şehir merkezindeki yol çalışması ilerlemiyor, esnaf mağdur

Yüksekova Cengiz Topel Caddesi'nde başlatılan yol çalışmalarının gecikmesi esnafın tepkisine neden oluyor.

Yüksekova Cengiz Topel Caddesi üzerindeki yol çalışmalarıyla ilgili Yüksekova Haber Portalı'na konuşan Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, "Gördüğünüz gibi elektrik kabloları yüzeyde. Su boruları ve bitmek biltmeyen bir çile. Esnaflarımız çok fazla mağdur. Çok şikayet alıyoruz. Yetkililerden şunu istiyoruz. Bu yolun bitmesi için zahmet edip yerinizden kalkıp gelip bu yola bakın. Kimse üzerine düşen vazifeyi yerine getirmiyor. Sezon bitti, kış geldi ne zaman bitecek bu? Lütfen bu esnafın bu vatandaşın daha fazla mağdur edilememsi için çalışma başlasın ve bu yol bitsin. 2 kilometrelik yol. 40 gündür yola giremediler. Esnafın dükkanına tozdan kirden pislikten kimse giremiyor. Yetkililerden isteğim lütfen alana inin ve görün bunu" dedi. 

Cadde üzerindeki esnaflar da mağdur olduklarını belirterek başlatılan yol ve kaldırım çalışmalarının biran önce bitirilmesini istedi. 

Haber, Kamera: Ömer Oğuz, Turgut Sarı

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Benzer Videolar