Yüksekova: Özçük Ailesi evsiz kaldı!

Yüksekova Orman mahallesinde meydana gelen yangında bir aile evsiz kaldı.

Ömer Oğuz'un haberi

Yangın, öğle saatlerinde ilçenin Orman Mahallesinde Özçük ailesinin kiracı olarak ikamet ettiği evde çıktı. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangını fark eden Özçük ailesi, Yüksekova Belediyesi’nin itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, uzun süren çalışmanın ardından yangını söndürürken, evde bulunan tüm eşyalar kullanılamaz hale geldi.

EVİMİ İKİNCİ KEZ KAYBETTİM

Evini ikinci kez kaybettiğini ifade eden kiracı Eşref Özçük, “Ben yangın esnasında çarşıdaydım, eşim beni aradı ve yangının çıktığını söyledi. Ardından itfaiye ekiplerini aramış, ben eve geldiğimde bu manzara ile karşılaştım. Çok zor durumdayız. Yasak sürecinde de evimiz yıkılmıştı. Ben de kiracı olarak bu evi tuttum. Bir yıldır bu evi kurmaya çalıştım. Yangında hepsini kaybettim, hiçbir şey kalmadı bize. Tek bir çocuğum var, yangın esnasında okuldaydı, eşim de son anda evden çıkabilmiş. Komşulara haber verene kadar evdeki her şey yanmış. Yukarıda bulunan baca düşmüş, yangın da böyle başlamış” dedi.

Özçük, maddi durumlarının da çok kötü olduğunu belirterek, yetkilere destek çağrısında bulundu.

Aileye yardım için iletişim numarası: 0543 611 3818

y1-331.jpg

y2-263.jpg

y3-168.jpg

y4-098.jpg

y5-057.jpg

y6-024.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Benzer Videolar