Yüksekova heyeti, Yüksekova MYO için Hakkari'de!

Yüksekova'da STK'lardan oluşan bir heyet, Yüksekova Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) Yüksekova'ya taşınması için Hakkari Üniversitesi Rektörü Ömer Pakiş ile görüştü.

Ömer Oğuz'un haberi

Aralarında Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin, ilçedeki merkez ve köy muhtarları, eski tapu müdürü Naif Arslan, Mali Müşavir Hikmet Kaya ile bazı kanaat önderlerinden oluşan bir heyet, Yüksekova MYO'nun Yüksekova'ya taşınması için Hakkari Üniversitesi Rektörü Ömer Pakiş ile görüştü.

Hakkari Üniversitesi'nin rektörlük binasında karşılanan ve burada rektör Pakiş'e sorunlarını dile getiren heyet, 2020 bitmeden Yüksekova MYO'nun tabelasını Yüksekova'da görmek istediklerini söyledi.

Heyetin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen rektör Pakiş ise Yüksekova MYO'nun taşınması süreci ile ilgili heyete detaylı bilgi verdi.

Heyet, daha sonra rektörlük binası önünde Pakiş ile çektikleri fotoğrafın ardından Hakkari'den ayrıldı.

2-946.jpg

3-619.jpg

4-337.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Benzer Videolar