Yüksekova esnafı, elektrik alt yapı çalışması için imza topluyor!

Yüksekova'da sürdürülen alt yapı çalışmaları projesinden Özgürlük Meydanı ve Sanat Sokağı'nın çıkarılmasına tepki gösteren esnaflar, imza toplayarak durumu yetkililere bildireceklerini söyledi.

Ömer Oğuz'un haberi

İlçede yaklaşık 3 yıldır sürdürülen alt yapı çalışmaları projesi halen tamamlanmadı. Proje kapsamında Cengiz Topel Caddesi üzerinde 2 hafta önce başlatılan elektrik alt yapı çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Özgürlük Meydanı ve Sanat Sokağında yapılacak elektrik alt yapısı çalışmaları ise projeden çıkarıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, yaklaşık 3 yıldır toz ve çamurdan dolayı zor bir süreç geçirdiklerini söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ise projeden bu alanların çıkarılması ile ilgili çalışma başlattıklarını belirtti. Özgürlük Meydanı ve Sanat Sokağında esnaflık yapan vatandaşlardan imza toplayan Çoğaç, durumu yetkililere bildireceklerini ifade etti.

Yüksekova Haber Portalı'na açıklama yapan bazı esnaflar, toz ve çamurdan dolayı dükkanlarını kapatacaklarını söyledi. 3 yıldır berbat bir durumda olduklarını hatırlatan esnaflar, Yüksekova halkının cezalandırıldığını belirtti.

e1-082.jpg

e2-076.jpg

e3-050.jpg

e4-038.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Benzer Videolar