Yüksekova Belediyesi’nde devir teslim töreni

Yüksekova Belediyesi’ni kazanan HDP’li eş başkanlar Remziye Yaşar ve İrfan Sarı için devir teslim töreni düzenlendi. Belediyeyi devralan eş başkanlar, çalışmalarında şeffaflık vurgusu yaptı.

Ömer Oğuz'un haberi

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Yüksekova Belediyesi’ni kazanan HDP’nin adayları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı, dün mazbatalarını teslim aldıktan sonra bugün de belediye yönetimini düzenlenen törenle devraldı.

Törene gelen belediye eş başkanları ile belediye meclis üyelerini, Yüksekova Belediyesinin personelleri karşıladı. Burada çalışanlar ile tek tek tokalaşan eş başkanlara, Adile Kozay çiçek takdim etti. Kozay, yeni belediye eş başkanlarının Yüksekova halkına hayırlı olmasını diledi.

a1-136.jpg

Daha sonra açıklama yapan HDP Yüksekova İlçe Eş Başkanı Hüsnü Beşer ise seçim sürecinde kendilerini yalnız bırakmayarak, çalışma sürdüren herkese teşekkür ederek, yeni belediye yönetiminin şeffaf bir şekilde Yüksekova halkı ile beraber çalışma yürüteceğini ifade etti.

‘HALKLA BERABER BELEDİYEMİZİ YÖNETECEĞİZ’

Konuşmalardan sonra belediye bahçesinde davul zurna eşliğinde halaya duruldu. Halaya duran belediye eş başkanlarına, HDP ile DBP’lilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş da eşlik etti. Halayın ardından belediye binasına geçen eş başkanlar ve beraberindekiler, vatandaşların tebriklerini kabul etti. Yeni makamında açıklama yapan Yüksekova Belediye Eş Başkanı Remziye Yaşar, bugünü Yüksekova halkına borçlu olduğunu belirterek, “Bundan sonra yapacağımız bütün çalışmalar, bu halk ile beraber olacaktır. Biz de bunun sözünü veriyoruz. Bizler Yüksekova halkının evlatları olarak, onlara sonuna kadar sahip çıkacağız ve elimizden gelen bütün hizmetleri sunacağız. Halkla beraber belediyemizi yöneteceğiz. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

a2-110.jpg

‘HALKIMIZA TERTEMİZ BİR ŞEHİR HAZIRLAYACAĞIZ’

Ardından konuşan Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı ise, tüm Yüksekova halkına teşekkür ettiklerini ifade ederek, “Bugün tarihi bir günde beraberiz. Halkımız uzun zamandır bugünü bekliyordu. Bize bugünü veren, bahşeden herkese teşekkür ediyoruz. Kentimiz için gerekli olan tüm hizmet çalışmaları yerine getireceğiz. Çünkü bu mübarek ve kutsal görevi siz bizlere teslim ettiniz. Bize inancınız tam olsun, hem çalışmalar hem insanlık hem hizmetler konusunda şeffaf bir belediyecilik yürüteceğiz. Halkımız için tertemiz bir ilçeyi hazır edeceğiz. Tüm yaşlılarımıza, annelerimize, gençlerimize, HDP ile DBP çalışanlarına, kışta çamur soğuk demeden bizlerle çalışmalara katılan herkese, bizlere evlerini açan halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Ama en büyük teşekkürü Yüksekova Halkına borçluyuz” diye konuştu.

a3-078.jpg

1-20190415160219.jpg

2-891.jpg

a7-018.jpg

3-587.jpg

a8-009.jpg

a9-006.jpg

a5-038.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Benzer Videolar