Rıdvan Dilmen Civan için Yüksekova'ya gelecek

NTV Yorumcusu Rıdvan Dilmen Star TV'deki canlı yayında Yüksekovalı 14 yaşındaki Civan'dan bahsederek Civan için Yüksekova'ya geleceğini söyledi.

Ömer Oğuz'un haberi:

Fenerbahçe tarafından başlatılan "Fener Ol" kampanyası için formalarını satarak kampanyaya destek veren Yüksekovalı Civan Çapraz, Star TV'de canlı yayınlanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un da katıldığı WinWin programına damga vurdu.

'FENERBAHÇELİ OLMAK BÖYLE BİRŞEY'

Program esnasında Civan'ın videosunu internette izlediğini belirten Rıdvan Dilmen, "Bugün internette bir video izledim. Hakkari Yüksekova'da Civan isimli bir kardeşimiz evdeki formalarını satarak fener ol kampanyasına destek olmak istemiş. Fenerbahçeli olmak işte böyle bişey. Ben buradan kendisine sesleniyorum. Sen o formaları satsan da satmasan da Allah nasip ederse bu formalardan sana ve ailene ben bu ay sonunda Yüksekova'ya getireceğim inşallah" dedi. Ardından Rıdvan Dilmen ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Civan'a canlı yayında seslenerek izliyorsa canlı yayına bağlanmasını istedi. 

'EN BÜYÜK HAYALİM FENERBAHÇE'DE OYNAMAK'

Daha sonra Yüksekova'dan canlı yayına bağlanan Civan heyecandan duygulanınca Ali Koç, Rıdvan Dilmen ve stüdyodaki konukları da duygulandırdı. "Her yıl babam bana doğumgününde Fenerbahçe forması hediye eder. Fenerbahçe gemisindeyim her zaman. Başta veya sonda olmak üzere önemli değil. Ben de bugün içindeyim ve içerisinde olduğum için de gurur duyuyorum. Hepinize teşekkür ederim. En büyük hayalim Fenerbahçe'de oynamak. Haftasonu da seçmelere katılmak üzere İstanbul'a geleceğim" dedi. 

DİLMEN: YÜKSEKOVA'DA SİZİ ZİYARETE GELECEĞİM

Rıdvan Dilmen, "Civan için teşekkür ederim bağlandığın için. Sayın Başkanımız da seni zaten maça davet edecek, telefonunu bırakırsın. İnşallah ben de ay sonunda inşallah sizi ziyarete geleceğim" dedi.

ALİ KOÇ MAÇ'A DAVET EDEREK CİVAN VE AİLESİNİ AĞIRLAYACAĞINI SÖYLEDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Ali Koç da, "Seçmelerde seçilirsin seçilmezsin onu bilemem, inşallah seçilirsin. Arzu etmek elde etmenin yarısıdır. Ama seni ve aileni maça davet edeceğim ama sana ulaşabilmem lazım. İrtibat numaranı bırak. İşte sen ve senin gibiler Fenerbahçe'nin zenginliği" dedi. 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Benzer Videolar