Kira almayan Yüksekovalı mülk sahiplerine 'teşekkür' plaketi!

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası, esnafından 3 ay kira almayarak pandemi sürecinde onlara destek çıkan mülk sahiplerine teşekkür plaketi verdi.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından başlatılan ‘İyilik Hareketi’ne katılan Yüksekova’daki bazı mülk sahipleri, pandemi sürecinde kiralarını vermekte zorlanan esnaflardan 3 aylık kira ücretini almadı. Esnafa destek çıkan mülk sahiplerini ziyaret eden Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, onlara teşekkür mahiyetinde plaket takdim etti.

Korona virüs vakaları nedeniyle oluşan süreçte Yüksekova’daki esnafların çok zorlandıklarını ifade eden Başkan Çoğaç, bu süreçte kendilerini izole eden ve vicdanlarını açık tutan mülk sahiplerine teşekkür etti.

Başlattıkları ‘İyilik Hareketi’nin bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Çoğaç, “Bu zor günlerde mülk sahiplerine iyilik hareketi adı altında bir çağrımız olmuştu. Esnaflarımızdan kira alınmasın. Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odasının başlatmış olduğu ‘iyilik Hareketi’ne’ duyarlı kalarak çağrımıza cevap olan mülk sahiplerimiz oldu. Şehrin dinamikleri saydığımız Sefalı İş Merkezi, Tutan İş Merkezi, Fly İş Merkezi, Milano İş Merkezi, Gever İş Merkezi, Akyol İş Merkezi, Güngör Çarşısı, Bajar Plaza, Zagros İş Merkezi, Hazeyi İş Merkezi, İşözü İş Merkezi ve Orient İş Merkezi bu iyilik hareketine katkıda bulundular. Mülk sahiplerimiz, zor durumda bulunan esnaflarımıza birer, ikişer ve üçer ay kira desteklerinde bulundular.  Bu iyilik hareketi büyüyerek devam edecek. Diğer mülk sahiplerine de böyle bir isteğimiz var. Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak, kendilerini izole ederken vicdanlarını açık tutan mülk sahiplerimize bu anlayışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

p1-031.jpg

p2-021.jpg

p3-018.jpg

p4-009.jpg

p5-009.jpg

p6-004.jpg

p7-004.jpg

p8-003.jpg

p9-004.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Benzer Videolar