Kaymakam Doğramacı'dan 'Yol' açıklaması

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Yüksekova'da başlatılan yol çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Yüksekova’da Hakkari Valiliği, Yüksekova Kaymakamlığı ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün beraber başlattığı asfalt çalışmaları devam ediyor. Çarşı Merkezi ve bağlı sokaklarda zemin düzenleme çalışmaları devam ederken, Milli Egemenlik Caddesi, Özgürlük Meydanı ve Sanat Sokağı’ndaki asfaltlama çalışmaları sonlandı. 

 Konu ile ilgili basın mensuplarına makamında açıklamalarda bulunan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, “Bugün itibarıyla Yüksekova’da Cengiz Topel ve çevresindeki çarşı içi sokaklarımızdaki asfaltlama çalışmasıyla ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla sizlerle bir araya geldik. Hakkari Valiliği ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün girişimleriyle bizim takibimizle yapılan asfaltlama çalışması büyük bir hızla devam ediyor. Allah izin verirse havalarda müsaade ederse bu çalışmalarımız devam edecektir. İlçemize kar düşmeden bütün bu çalışmaları bitirelim ve kışı Yüksekovalılar daha rahat geçirsinler. Tabi ki şu da bilinmesi gerekir ki elimizde bir sihirli değneğimiz yok. Her şeyin bir anda olma ihtimali yok. Ama bizim bütün arzumuz gayretimiz, burada görevdeyken bütün bu yollarla ilgili sıkıntılarımızı tamamen çözmek. İnşallah Yüksekovalıların da katkısıyla beraber daha hızlı bir şekilde çözeceğiz.” Dedi. 

Altyapı sıkıntılarından dolayı çalışmaların yavaş ilerlediğini söyleyen Doğramacı “Vatandaşlarımızın da üzerinde çok büyük sorumluluklar var vatandaşımız bunları yerine getirdiği takdirde hızla ilerleyebileceğiz.  Vatandaş üzerine düşeni yapmadığı için çalışmalarımız yavaş ilerliyor. Kanalizasyon bağlantıları eksik, su bağlantıları eksik, su bağlantılarında yanlış bağlantılar yapılmış bunları hepsini yapmak biraz zaman alıyor. İnşallah vatandaşlarımızda gayret eder ve bir an önce bu sıkıntıları çözerlerse bizde hızlı bir şekilde ilerleyebileceğiz.  Üzerimize düşeni yapmak için bir yolla çıktık gayret ediyoruz Allah izin verirse bu işleri güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz.’’ Dedi. 

Kendilerine gelen ihbarlara göre kanalizasyon logar kapaklarında ciddi eksikler olduğunu söyleyen Doğramacı bu açık logarlara kül doldurulduğunu söylerken ‘’Ben bunu şöyle ifade ediyorum bu hareket bu şehre ihanettir. Buna çok dikkat edilmesi gerekiyor. Bir de su bağlantısı yaparken yapılan kazılardan kaynaklı  şu an suyumuzun yüzde 50’si boşa akıyor. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını bekliyorum’’ dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Benzer Videolar