Esendere'de görev yapan hemşireler unutulmadı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesi Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, görevleri başında olan hemşirelere çiçek vererek günlerini kutladı.

Ömer Oğuz'un haberi:

Belediye Başkanı Büyüksu, koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede ön safta yer alarak yoğun bir çalışma içerisinde olan ve tüm kesimin taktirini kazanan hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutlamak için Esendere Gümrük kapsında kurulan sahra hastanesini ziyaret etti. Canla başla salgın sürecindeki mücadelelerini sürdüren hemşirelere gül hediye eden Başkan Büyüksu, "Bugün onların yanında olmak istedik. Şuan Türkiye’nin en ücra köşesinde İranla sınır komşumuz olan Esendere Gümrük müdürlüğü sahasında kurulan sahra hastanelerinde çalışan sağlık emekçilerimizi ziyarette bulunduk. Onların bu güzel günlerinde yalnız kalmadıklarını hissetmek için yanlarındayız. Dünyanın en zor, en fedakar görevini yapıyorlar. Onlara minnet borçluyuz."dedi

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar