Baklavacı Fuat Usta'dan Yüksekova'nın dördüzlerine doğum günü sürprizi

Yüksekova'nın dördüzlerine Baklavacı Fuat Usta, 4 pasta ile doğum günü sürprizi yaptı.

Ömer Oğuz'un haberi:

Yüksekova ilçesinde yaşayan Nurten-Nurettin Bartın çiftinin geçen yıl dördüz bebekleri oldu. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 31 haftalık olarak dünyaya gelen 3'ü erkek 1'i kız bebekler, Özel Lokman Hekim Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 2 aylık tedavi ile sağlıklarına kavuşan bebeklere Ümeyir, Talha, Zanyar ve Eflin isimleri verildi.

Bugün 1 yaşına giren dördüzlere, Baklavacı Fuat Usta, doğum günü sürprizi yaptı. Hazırlanan 4 pastayı ailenin yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evlerine götüren Fuat Usta ekibini karşılarında gören Bartın çifti, büyük mutluluk yaşadı.

Yaz aylarında inşaatlarda çalışarak geçimlini sağlayan Baba Nurettin Bartın, "Altı yıllık evlat hasreti bir yıl önce bitti. Dördüz sahibi olduk. Üç erkek bir kız, Allah’a şükürler olsun bugün de doğum günleri. Maşallah sağlıkları çok iyi. Biraz maddi sıkıntılar yaşıyoruz, aylık masrafları çok oluyor. Eşim tek başına bakamadığı için ben de yardım ediyorum. Bu yüzden çalışamıyorum. İkimiz beraber bebeklerimize bakıyoruz. Bugün dördüzlerime bir sürpriz yapıldı. Haberimiz olmadan Yüksekovalı Baklavacı Fuat Usta çocuklarım için ayrı ayrı doğum günü pastası yapmış. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Benzer Videolar