Baklavacı Fuat Usta'dan Minik Enis'e 7 katlı doğum günü pastası

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Altonoluk (Elver) köyünde yaşayan ve babasının kardan yaptığı temsili pastaya üfleyen Enis'e bugün bir sürpriz daha yapıldı.

Yüksekova'ya 10 kilometre mesafedeki Altınoluk köyünde oturan 2 çocuk babası Hekim Çakmak, önceki gün etkili olan kar yağışı ve pandemi nedeniyle ilçeye inemeyince oğlu Enis'in doğum gününü kardan yaptığı pasta ile kutlamıştı. Hekim Çakmak, evinin önündeki kar kütleleriyle, temsili pasta yaparak ona sürpriz yaptı. Babasının kardan yapıp, sosyal medyada paylaştığı pastanın üzerindeki mumları üfleyen küçük Enis, büyük mutluluk yaşadı. Minik Enis'e bir süpiriz de bugün Baklavacı Fuat Usta tarafından yapıldı. 

Baklavacı Fuat Usta, Enis'in ilginç doğum günü partisinin haberini okuyunca sürpriz yapmaya karar verdi. Erdil, üzerinde Enis'in fotoğrafının da bulunduğu 7 katlı pasta ve 100 çocuk için oyuncak alarak Altınoluk (Elver) köyünü ziyaret etti. 7 katlı pastanın köye gelmesi, özellikle çocuklara büyük mutluluk yaşattı. Enis, kendisi için hazırlanan pastayı kestikten sonra Baklavacı Fuat Usta ve beraberinde bulunan çalışanları, pastayı dilimleyerek köydeki bütün çocuklara dağıttı. Erdil, köyde yaşayan çocuklara ayrıca oyuncak da dağıtarak mutluluk yaşattı. 

Baklavacı Fuat Usta, çocuklarla mutlu bir gün geçirdiklerini belirterek, "Yüksekova'da çetin geçen kış şartları ve pandemi nedeniyle Yüksekova'ya gelemeyen Enis'in babası Hekim kardeşimiz, kardan pasta yaparak çocuklarını sevindirmiş. Ben de bu çocukları sevindirmek için 7 katlı pasta yaparak buradaki bütün çocuklara dağıttım. Unutmayalımki en güzel bağ sevgidir." dedi.

Kar yağışı ve koronavirüs nedeniyle merkeze gidemediğini belirten 2 çocuk babası Hekim Çakmak ise, "4 yaşındaki çocuğumun doğum günüydü. Bende evin bahçesinde kardan 4 katlı pasta yapıp çocuğuma sürpriz yaptım. Doğum gününü bu şekilde kutladım. Çocuğum buna çok sevindi. O anı telefonumla fotoğraflarını çektim ve sosyal medya hesaplarımda paylaştım. Sabah ise Yüksekova'nın meşhur Baklavacı Fuat Usta bugün çocuğum Enis için 7 katlı gerçek pasta yaparak köye getirip doğum gününü kutladı. Çocukları sevindirdi. Allah’ta onların çocuklarını sevindirsin. Herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Benzer Videolar