Baklavacı Fuat Usta, Yüksekova'daki tüm öğretmenlere pasta ikram etti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ‘Baklavacı Fuat Usta’ isimli iş yeri 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle ilçedeki tüm okullarda görev yapan öğretmenlere pasta ikram etti.

İlçede faaliyet gösteren ‘Baklavacı Fuat Usta’ isimli iş yeri 24 Kasım öğretmenler günü vesilesiyle ilçe merkezinde ve yakın köylere 55’ye yakın okulun öğretmenlerine pasta ikram etti.

Gece geç saatlere kadar hazırlanan pastalar sabah saatleriyle birlikte ilçedeki tüm okullara gönderildi. Okullara dağıtılan pasta etkinliğine Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve şube müdürleri de katıldı. İsmet Alkan Anadolu lisesindeki öğretmenlerle bir araya gelen Canlı, “İlçedeki öğretmenlerimize bir jest yapan Fuat ustamıza çok teşekkür ederim” dedi. 

55 Okula pasta ikam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Baklavacı Fuat Erdil, “Bugün öğretmenler günü. Bu vesileyle bugün ilçemizde bulunan bütün öğretmenlerine patsa ikramında bulunuyoruz. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz öğretmenlerimize bir nebzede olsa moral verebilmek adına böyle bir adım attık. Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutluyorum” dedi.

fuat2.jpg

fuat3.jpg

fuat4.jpg

fuat5.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Benzer Videolar