Yüksekovalı mutfak şefi hünerleriyle büyülüyor

Yüksekovalı mutfak şefi hünerleriyle büyülüyor

Yüksekovalı mutfak şefi Refik Baltacı, mutfaktaki hünerleriyle herkesin beğenisini kazanıyor.

Kasap-restoran konseptinde kendine has el figürleriyle ismini dünya çapına taşıyan Nusret Gökçe’ye benzetilen Yüksekovalı Refik Baltacı, yaptığı ızgara yemekleriyle insanları adeta büyülüyor.

İstanbul’da 15 yıldır mutfak şefliği yapan Baltacı, son zamanlarda popüler hale gelen kasap-restoran konseptinde kendine ait özellikleriyle biliniyor.

Mutfaktaki hünerleri sayesinde birçok ünlü tarafından da tanınmasına ve beğenilmesini sağlayan Baltacı, yaptığı ızgara yemeklerini sosyal medyada paylaşarak binlere ulaştırıyor.

Yüksekova Haber Portalı’na konuşan Baltacı, Nusret’e benzetildiğini ifade ederek, Nusret’le konseptinin aynı olduğunu fakat çalıştığı iş yerinin patronu olmadığı için yaptıklarının çok sınırlı olduğunu söyledi.

İstanbul’da şu an Florya’da bir restoran zincirinde mutfak şefliği yaptığını aktaran Baltacı, 15 yıldır bu sektörde çalıştığını belirtti.

Daha önce İstanbul’un İstinye Park ve Zorlu Center AVM’lerinde ve Etiler’de bulunan bazı restorantlarda çalıştığını hatırlatan Baltacı, “Şu anda Türkiye'nin en iyi kasabı olarak bilinen Cüneyt Asan'ın yanında çalışıyorum. Izgara anlamında kendime has özelliklerim var. Buraya gelen herkes yaptığım yemekleri oldukça beğeniyor. Birçok ünlünün dışında, çok sayıda Yüksekovalı da uğruyor. Bu durumdan çok memnunum. Herkesi beklerim” dedi.

r1-021.jpg

r2-016.jpg

r3-014.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum