Yüksekovalı çiftin sevdaları kar-kış dinlemedi

Yüksekovalı çiftin sevdaları kar-kış dinlemedi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, aşırı soğuk ve kar yağışına rağmen Mihrican ve Nadir Yaşar çifti için görkemli bir düğün töreni yapıldı.

İlçeye 10 kilometre mesafede bulunan Sarıtaş (Dirbêsan) köyünde yapılan düğünde davetliler aşırı soğuklar ve kar yağışına aldırış etmeden halay çekti.

Tekirdağlı Mihrican ve Yüksekovalı Nadir Yaşar çiftinin 2 gün 2 gece süren düğün törenine katılan davetliler, kar yığınları ve aşırı soğuklara aldırış etmeden Kürtçe canlı müzik eşliğinde halay çekti. Yaşar ailesi, soğuk havaya rağmen bu mutlu günlerinde yanlarında olan köy sakinleri başta olmak üzere il ve ilçelerden gelen davetlilere teşekkür etti.

‘ARAMIZDAKİ MESAFEYE DAHA FAZLA KATLANAMADIK’

Damat Nadir Yaşar, gelin Mihrican ile 1 yıl önce tanıştıklarını belirterek, “Mihrican Tekirdağ’da, ben de Yüksekova’da yaşıyordum. Kış olmasına rağmen aramızdaki mesafeye daha fazla katlanamadık ve düğünümüzü yaptık.”dedi.

‘AŞK SINIR TANIMAZ’

Tekirdağlı Gelin Mihrican ise çok mutlu olduğunu belirterek, “Yüksekova’yı çok beğendim. Ailemi de çok beğendim. Hepsi de çok iyiler. Ömürboyu mutlu olacağımı umuyorum. Aşk sınır tanımaz, yaş kış fark etmez.”dedi.

Yüksekovalı çiftin aşkları kar-kış dinlemedi

Yüksekovalı çiftin aşkları kar-kış dinlemedi

Aşkları kar-kış dinlemedi

Aşkları kar-kış dinlemedi

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum