Yüksekova'da Canan ailesinin mutlu günü (Güler & Adem)

Yüksekova'da Canan ailesinin mutlu günü (Güler & Adem)

Yüksekovalı doktor Adem Canan ile Diyarbakırlı öğretmen Güler Babayiğit Yüksekova'da yapılan düğünle dünya evine girdiler.

YÜKSEKOVA - Yüksekova'da görev yapan Yüksekovalı doktor Adem Canan ile Diyarbakırlı Öğretmen Güler Babayiğit Rona Class Düğün Sarayı'nda yapılan düğün ile hayatlarını birleştirdiler.

haberinfotograflari.gif
Düğüne BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ın da aralarında bulunduğu birçok davetli katıldı. Yerel sanatçı Azad'ın söylediği şarkılarla davetliler uzun süre halaylar çekerek eğlendi. 

Renkli görüntülere sahne olan düğün sonunda Canan ve Babayiğit aileleri kendileri düğünlerinde yalnız bırakmayan tüm davetli, eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti.  

CANAN AİLESİ: AİLEMİZİN DÜĞÜNLERİ ARTIK 2 DEĞİL 1 GÜNDE YAPILACAK

Öte yandan Canan ailesi, aile büyükleri ve BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ın ortak fikirleri doğrultusunda düğünlerini gelin ve ya damat tarafı olmayı gözetmeksizin artık 2 değil 1 günde yapacaklarını ifade ettiler. Aile bireyleri aldıkları kararın halka örnek olmasını beklediklerini belirttiler.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum