Yıldırım'dan seçmene 'sandığa sahip çıkın' çağrısı

Yıldırım'dan seçmene 'sandığa sahip çıkın' çağrısı

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, "seçmenlere sandıklara sahip çıkma" çağrısı yaptı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Sancaktepe ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Akpınar Mahallesi’nde konuşma yapan Binali Yıldırım, “Buradan Kadıköy’e ulaşım için otobüs konulacak. Hayırlı, uğurlu olsun. İhtiyacınız ne varsa, hepsi yapılır, merak etmeyin. İmar barışı yaptık, sorunlar çözülecek. Tapu sorununuzu da Sancaktepe Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü halledecek” dedi.

Yol ve altyapı sorunlarının tamamını çözme sözü veren Yıldırım, şunları söyledi:

“Yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur. Nasıl, Anadolu yollarını kaymak gibi yaptıysak buranın yollarını yapmak daha kolay. Bunu da yaparız merak etmeyin. O halde, ne lazım. İstanbul’a bir belediye başkanı lazım. Şimdi 23’ünde onları sandığa hapsediyoruz. Sandığa sağlam şekilde sahip oluyoruz. Bu sefer mazeret kabul etmiyorum. Herkes oy verdiği sandığa sahip çıkacak. Oylarımızın tırtıklanmasına müsaade etmeyeceksiniz.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.