Yeneroğlu’ndan hukuk mesajı: Oruç bizi kurtarmayabilir

Yeneroğlu’ndan hukuk mesajı: Oruç bizi kurtarmayabilir

Mustafa Yeneroğlu'dan, YSK kararı sonrası 'hukuk' mesajı: Oruç bizi kurtarmayabilir...

Partisinin politikasıyla çelişen açıklamalarıyla gündeme gelen TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı seçimlerin yenilenmesinin ardından sosyal medyadan bir mesaj paylaştı.

Mustafa Yeneroğlu YSK’nın kararının ardından Twitter’dan, “Büyük hukukçu Ebu Hanife’nin ‘Mihraptan ve minberden hukukun sesini kısarsanız, Hz. Allah da sizin nefesinizi, iflâhınızı kısar’ ikazı, her okuduğumuzda sarsılmamızı sağlıyorsa, hayırlı sahurlar dilerim…. aksi takdirde tuttuğumuz oruç bizi kurtarmayabilir..” ifadelerini kullandı.

Yeneroğlu, Çucuk’taki asker cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya tepki göstermiş ve Ankara Milletvekili Levent Gök’ü ziyaret etmişti. Yeneroğlu aynı zamanda, Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesine yapılan saldırıya da tepki göstermişti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.