TGC’liler Yüksekova'daki otantik düğüne hayran kaldı

TGC’liler Yüksekova'daki otantik düğüne hayran kaldı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Konrad Adenauer Stiftung’un (KAS) ortaklaşa düzenlediği "66. Yerel Gazetecilikte Meslek İçi Eğitim Semineri” için Yüksekova’ya gelen gazeteciler ilçede otantik bir kına gecesine katıldı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Konrad Adenauer Stiftung’un (KAS) ortaklaşa düzenlediği "66. Yerel Gazetecilikte Meslek İçi Eğitim Semineri” için Yüksekova’ya gelen Gazeteci-Yazar Oral Çalışlar ve beraberindeki TGC Başkanı Turgay Olcayto ve TGC üyeleri ilçede otantik bir kına gecesine katıldı.

haberinfotograflari.gif

İlçenin Yeşildere Mahallesinde Damat Mehmet Işık’ın kına gecesine katılan Çalışlar ve beraberindekiler oluşturulan uzun halaylara eşlik etti. Halaya ilk önce ayak uyduramayan Çalışlar bir müddet sonra öğrendiği oyunu dakikalarca oynadı.

haberingoruntuleri.gif

Erkek ve kadınların yerel kıyafetler giydiği gece renkli görüntülere sahne oldu. Çalışlar ve diğer gazeteciler zaman zaman oluşturulan uzun halayları cep telefonlarıyla çekip sosyal medya hesaplarında paylaşmaları dikkatlerden kaçmadı.

Gece geç saatlere kadar düğünde kalan TGC üyesi gazeteciler, bol bol hatıra fotoğrafları çekerken, düğündeki davetler de gazetecilere yoğun ilgi gösterdi.

Gazeteciler de gördükleri yoğun ilgi karşısında memnuniyetlerini dile getirdi. Gazeteciler geç saatlere kadar düğünde kaldıktan sonra konaklandıkları otele döndüler.

Düğüne TGC Başkanı Turgay Olcayto, TGC Başkan Vekili Vahap Munyar, Başkan Yardımcısı Dr. Recep Yaşar, TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, TGC Genel Sekreter Yardımcısı ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Niyazi Dalyancı, TGC Hukuk Danışmanı Gökhan Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Celal Toprak, Gazeteci –Yazar Oral Çalışlar, Sınır Tanımayan Gazeteciler Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu, TGC Bizim Gazete Yazarı İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Kerim Evren ve Yüksekova Haber çalışanları ve Van Bülten sitesi çalışanları katıldı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum