Şemdinli Meşeli Köyü'ndeki ormanlık alanda yangın

Şemdinli Meşeli Köyü'ndeki ormanlık alanda yangın

Şemdinli İlçesi'ne bağlı Meşeli Köyü'ndeki ormanlık alan askerler tarafından bombalandı. Bombalama sonucunda ormanlık alanda yangın çıktı.

HAKKARİ Şemdinli İlçesi'ne bağlı Meşeli Köyü'ndeki ormanlık alan askerler tarafından bombalandı. Bombalama sonucunda ormanlık alanda yangın çıktı.

Alınan bilgilere göre; bugün öğleden sonra Çarçela alanında bulunan ve Şemdinli İlçesi'ne bağlı Meşeli (Şivehengî) Köyü kırsalı askerlerce bombalandı. Bezele Karakolu'na bağlı askerler tarafından yapılan ve yaklaşık bir saat sürdüğü belirtilen bombalama sonucunda, 1990'lı yıllarda boşaltılan Meşeli Köyü'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bombalamanın daha sonra Basya bölgesinde devam ettiği bildirildi.

Bombalamanın, odun toplamak için giden köylülerin tespit edilmesi üzerine başladığı öğrenildi. Bombalama sırasında can kaybının olup olmadığı öğrenilemezken, bölgede başlayan yangının halen devam ettiği ve bölgeye sivillerin giremediği belirtildi./DİHA

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum