Özgür Özel: Bizim içimizden terörist çıkmaz

Özgür Özel: Bizim içimizden terörist çıkmaz

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, CHP’nin yaklaşımının terör örgütleriyle benzerlik gösterdiği yönündeki açıklamalarını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP’nin baştan itibaren yaklaşımı ne millidir ne yerlidir. CHP’nin yaklaşımı tamamıyla terör örgütlerine benzer bir yaklaşımdır.” açıklaması yapmıştı.

CHP’nin yeni Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ı ziyaret sırasında konuşan Özel şu ifadeleri kullandı; “CHP’ye, gazete ve televizyonlardan saldırmalarının bir sebebi var. Bize ‘Terörist’ diyorlar. Bizim aslında buna memnun olmamız gerekiyor. Çünkü bize başka bir şey diyemiyorlar. Bize ‘Çaldın, çırptın, geçmişin karanlık’ diyemiyorlar. ‘Gelecek plan ve programın ülke açısından kötü sonuçlar doğurur’ diyemiyorlar. ‘Teröristlerle birliktesiniz’ diyorlar. Onlar böyle diyor diye, moralimizi bozacak mıyız? Eğer biz kendi değerlerimize inanmıyorsak, sabah kalktığımızda aynı yastığa baş koyduğun eşini inandıramazsın”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.