Orbay Ailesinin renkli düğünü - 26-06-2013

Orbay Ailesinin renkli düğünü - 26-06-2013

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Savaş Orbay ile İstanbul’da ikamet eden Asmin Altındağ çifti düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Yüksekova’da 4 yıldır öğretmenlik yapan Orbay ailesinden Savaş Orbay ile İstanbul’da bayan kuaförlüğü yapan Asmin Altındağ 1 gün 1 gece süren düğün töreniyle dünya evine girdi.
haberinfotograflari.gif
Baskın Düğün Salonu’nda organize edilen düğüne BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan, BDP Yüksekova ilçe yönetimi, İran ve Irak’taki aşiret büyükleri, İstanbul’daki aile dostları ile Yüksekova başta olmak üzere çevre il ve ilçelerinden çok sayıda davetli katıldı.
 haberingoruntuleri.gif
Yöresel kıyafetlerin giyildiği ve renkli görüntülere sahne olan düğüne katılan davetliler Koma Tekoşin müzik grubunun seslendirdiği Kürtçe şarkılar eşliğinde gece geç saatlere kadar halay çekti.

Düğünün tek gün olmasına rağmen oldukça güzel geçtiğini ifade eden düğün sağdıcı Şemsettin İşözü, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum