Murat Bakan mesajları paylaştı: CHP'nin İmamoğlu afişleri polislere toplatılacak

Murat Bakan mesajları paylaştı: CHP'nin İmamoğlu afişleri polislere toplatılacak

Murat Bakan, CHP'nin İmamoğlu Davası'yla ilgili 'Fos çıktı' afişlerinin polise toplatılacağını iddia etti. Bakan, WhatsApp yazışmalarını yayınladı: Savcılıkta görüşülüyor, yasaklama kararı alınacak...

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, partisinin Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davayla ilgili İstanbul’da astığı 'Fos çıktı' afişlerinin toplatılması için yargıya ‘talimat’ verildiğini öne sürdü. 

Bir polisin kendisine gönderdiği WhatsApp yazışmalarını Twitter'dan yayınlayan Bakan, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'a seslendi: "Az önce polis kardeşlerimiz CHP İstanbul İl Bşk. hazırladığı afişler ile ilgili bu yazışmayı gönderdi. 'Sayın vekilim, biz devletin polisiyiz, AKP’nin polisi değiliz. Bu koşullarda nasıl polislik yapacağız? Talimat ile mahkeme kararı mı alınır, teşkilat rahatsız'" diyorlar.

bakan-fehc.jpg

İstanbul İl Emniyet Müdürü (@ZaferAktas3310) bunu açıklamak zorundasın. AKP İl Başkanı gibi davranmak istiyorsan üzerindeki üniformayı çıkart. Eğer bu afişlerle ilgili bir toplatma kararı çıkarsa, bu yargıya talimat verilmiş demektir.

Toplatmak istedikleri afişi şimdi sadece İstanbul değil tüm Türkiye görecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın (@ekrem_imamoglu) yanındayız. İddialar FOS ÇIKTI #İstanbulYargılanıyor."

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın kentteki bilboardlara astığı afişlerden ilkinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun iptal edilen İstanbul seçimleri için söylediği "Hayatımda bu kadar şaibeli bir seçimi ilk kez görüyorum" sözleri ve "31 Mart davasındaki bütün sanıklar beraat etti. Bu iddialar fos çıktı" ifadeleri yer aldı. İkinci afişte ise yine Soylu'nun İmamoğlu'na yönelik "Avrupa'ya giderek Türkiye'yi şikayet eden ahmağa söylüyorum" sözleri ile "Ahmak davasındaki iddialar da fos çıkacak" deniyor.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.