Zeydan, Demirtaş ve Kaya'yı cezaevinde ziyaret etti

Zeydan, Demirtaş ve Kaya'yı cezaevinde ziyaret etti

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Abdullah Zeydan, Selahattin Demirtaş, Bekir Kaya ve Selçuk Mızraklı'yı cezaevinde ziyaret etti.

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Abdullah Zeydan, HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Van Büyükşehir eski Eş Başkanı Bekir Kaya ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eski Eş Başkanı Selçuk Mızraklı'yı cezaevinde ziyaret etti.

Edirne ve Silivri Ceza evlerine yaptığı ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Zeydan, "Çok moralli, dirençli ve sağlıklıydılar. Tüm halkımıza içten selam ve saygılarını ilettiler. İradelerine güçlü bir şekilde sahip çıkan halkımızı, dayanışma gösteren herkesi, belediye eş başkan ve meclis üyelerini kutladıklarını, halkın bu büyük fedakarlıkları karşısında belediyelerin halka layık hizmetler üretmeleri gerektiğini ve tüm seçilmiş arkadaşların büyük bir özveriyle iyi hizmetler üreteceklerine inandıklarını dile getirdiler" ifadelerine yer verdi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.