MHP'li ilçe başkanı, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıya sevindi

MHP'li ilçe başkanı, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıya sevindi

Kocaeli MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, dün saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın fotoğrafını paylaşarak “Ne oldu geleceği olmayan partinin genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ” diye mesaj attı.

Kocaeli'nde MHP Derince ilçe Başkanı Zeki Omurca, saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkında tartışma yaratan bir paylaşımda bulundu. Omurca, Selçuk Özdağ'ın darp edildikten sonra çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak “Ne oldu geleceği olmayan partinin genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ” ifadelerini kullandı. Zeki Omurca gelen tepkiler üzerine hesabını korumaya aldı.

selcuk-ozdag-l3ta.jpg

 Selçuk Özdağ tedavisinin ardından hastaneden bağlandığı KRT'deki canlı yayında şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Sayın Cumhurbaşkanı ve Bahçeli'ye sesleniyorum; korkmuyorum, susmayacağım. O gençlere sesleniyorum, kendinizi kullandırmayın. Selçuk Özdağ ancak öldürülürse susar. Bunların susturma yolu; kavga, sopa, silah küfür. Ben Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yıllarca hizmet ettim. Burası orman kanunlarının olduğu Türkiye olmayacak. Bu devam ederse Türkiye için kötü olur. Bundan sonra farklı şeyler söyleyeceğim. Arkadan saldırdılar, yumruklaştık. Silah doğrulttular. Şoförüm silahla çıkınca korkup kaçtılar. Bunlar Türkiye'de iktidarda kalırsa herkese küfür etmeye devam edecekler." 

"Bahçeli'ye sorular sormuştum, MHP yandaşları bana hakaretlerde bulundular. Bahçeli istediğini söyleyecek; biz sorular sorduğumuz zaman bize sopalarla, silahlarla, saldıracaklar! Bu bir hukuk reformu! Doğru, hukuk reformu yapacaklar! Ben buradan bunlara oy verenlere sesleniyorum. Dikişler var, elim kırık bunlarla boğuşmaktan. Boğuşmamış olsam, biz silahımızı çekmesek, ateş etmesek belki de ölmüştüm. Susmayacağım, korkmayacağım. Gençleri de kimse kullanmasın, gençler kullandırtmayın kendinizi. Ben soru sordum '17-25 Aralık Bahçeli için ne ifade ediyor?' dedim...

Sayın Cumhurbaşkanı bu failleri bulun. Ben hayatım boyunca hiçbir zaman korkmadım. Kenan Evren'den de korkmadım. Konuşmaya da devam edeceğim. Farklı şeyler de söyleyeceğim... Milletimi uyandırmak istiyorum, uyarmak istiyorum. Aziz milletim uyanın."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum