Mahir Ünal'dan Adile Naşit açıklaması

Mahir Ünal'dan Adile Naşit açıklaması

'Adile Naşit'in ninni okuduğu Türkiye bizim için tam bir kabustu' sözleriyle tepki çeken AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan açıklama geldi.

"Adile Naşit'in ninni okuduğu Türkiye bizim için tam bir kabustu" sözleriyle tepki çeken AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Benim kalkıp Adile Naşit'e bir şey söylemem mümkün mü? O günün Türkiye’sini söylüyorum. Adile Naşit'i belirteç olarak kullanıyorum" dedi. 

NTV canlı yayınına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Adile Naşit'in ninni okuduğu Türkiye sizin için çok güzel olabilir ama bizim için tam bir kabustu" sözlerinin sosyal medyada tepki çekmesi üzerine, konuya ilişkin soruyu yanıtladı.

'ADİLE NAŞİT'İ BELİRTEÇ OLARAK KULLANIYORUM'

Ünal şöyle konuştu:

"Hepimiz Adile Naşit'in Hababam Sınıfı'ndaki sevecenliği ile hepimize umut verdi. Münir Özkul'u neden çok sevdik? Sanatın büyüleyici gücüyle o dönemin Türkiye’si ile acılarımızdan onların umut veren gülüşlerine sığındık. Benim kalkıp Adile Naşit'e bir şey söylemem mümkün mü? O günün Türkiye’sini söylüyorum. Adile Naşit'i belirteç olarak kullanıyorum. Sanki o günün Türkiye’si Nilüfer'in şarkılarında Hababam Sınıfı'nın mizahından ibaretmiş gibi anlatıyorlar. O Türkiye insanların ilaç bulamadığı bir Türkiye'ydi. Bize bu Türkiye'yi Adile Naşit üzerinden anlatmayın. Barış Manço, Cem Karaca üzerinden kelime oyunu yapıp bize o günü anlatmayın. Sanki ben Adile Naşit'e bir şey söylemişim. Ben sanata sanatçıya dönük bakış açım son derece açıktır. Bu bir yanlış anlaşılma değil."

Ünal'ın Adile Naşit'e ilişkin sözlerinin ardından Tewitter'da 'AdileNaşitinKuzucuklarıyız' etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı. Paylaşımdalrda Ünal'a tepki gösterildi. AK Parti'nin seçim reklamlarından birinde Adile Naşit'in görüntülerine de yer verilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.