Mahir Ünal: CHP, Özgür Suriye Ordusu'ndan ne istiyor?

Mahir Ünal: CHP, Özgür Suriye Ordusu'ndan ne istiyor?

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin MYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi.

CHP’nin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile açıklamalarına yanıt veren Mahir Ünal, “CHP, Özgür Suriye Ordusu’ndan ne istiyor? PKK’ya, PYD’ye karşı olumsuz bir açıklamanızı görmedik. PYD’li arkadaşlar dediğinizi biliyoruz. PYD’yi meşru bir siyasi bir parti olarak gördüğünüzü söylediniz. CHP, kahraman ordumuzla birlikte bir terör koridoru oluşturulmaması için savaşan Özgür Suriye Ordusu’ndan neden nefret etmektedir?” dedi.

‘CHP, ÇOKLU KİŞİLİK BOZUKLUĞU YAŞIYOR’

CHP’lilerin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içeren ifadeler kullandığını söyleyen Ünal, şöyle devam etti:

“Siyasette psikopatolojiyi konuşacaksak, CHP çoklu kişilik bozukluğu yaşamaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Cumhuriyet Halk Fırkası’yla alakası kalmamıştır. Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinin Atatürk’le ilgisi kalmamıştır. Bazen PKK’lı, bazen PYD’li, bazen devletine seri katil diyenler çıkmaktadır. Çoklu kişilik bozukluğunun nedeni geçmiş travmalardır. Sekiz seçim kaybetmenin travmasıdır. Siyaset dışı her işle uğraşmanın sonucudur. Kasetle gelmenin bedelini ödüyorlar. Genel başkanımıza yaptıkları hakaretleri kendilerine iade ediyoruz.”

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, dün yaptığı açıklamada, “Koprolali hastalığı şu demek: Bir kişinin istemsiz bir şekilde küfürlü ve saldırgan sözler söylemesi. Üzülerek, ifade etmek lazım Recep Tayyip Erdoğan koprolali hastalığına yakalanmıştır” demişti.

‘KILIÇDAROĞLU, TERÖR SEVİCİLERİ ALKIŞLAMAMIZI MI İSTİYOR?’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Afrin harekatına karşı çıkanlara baskı uygulandığını söylediğini ifade eden Ünal, “Biz buna seyirci mi olacağız? Birileri TSK’ya katil diyorsa, hakaret ediyorsa, terör sevici, terörü destekleyen bir dil kullanıyorsa bizden bunları alkışlamamızı mı istiyor?” diye konuştu.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.