Kılıçdaroğlu, CHP'lileri uyardı: Birbirimizle uğraşırsak her şeyi AKP'ye teslim ederiz

Kılıçdaroğlu, CHP'lileri uyardı: Birbirimizle uğraşırsak her şeyi AKP'ye teslim ederiz

CHP MYK toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda Kılıçdaroğlu partilileri uyardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinin ardından partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile bir toplantı yaptı. CHP liderininin bu toplantıda “Yerel seçimlere odaklanmak yerine birbirimizle uğraşırsak her şeyi AKP’ye teslim ederiz” dediği öğrenildi.

CHP’nin, 24 Haziran’daki çifte seçimde cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den yüzde 8 oranında bir oy düşük almasıyla başlayan tarıtşma devam ediyor.

‘İNCE BU OYUNA DÜŞMEYECEKTİR’ 

Cumhuriyet’ten İklim Öngel’in haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve iktidara yakın bazı kalemlerin ‘CHP’nin bu yazı parti içi meselelerle geçirmesini istediğini’ belirterek, “CHP bu oyuna düşmemeli. Muharrem İnce de bu oyuna düşmeyecektir. Var gücümüzle yerel seçimlere asılmalıyız. AKP kan kaybediyor. Yerel seçimlere odaklanmak yerine birbirimizle uğraşırsAk her şeyi AKP’ye teslim ederiz” uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Toplantıda seçim sonuçları detaylarıyla masaya yatırıldı. Oy oranı azalan ve az oy alınan illerde eksikliklerin tespiti için detaylı analiz yapılması kararı alındı. Kulislerde ise Kılıçdaroğlu ile İnce’nin telefon görüşmesi yaptığı belirtilirken, parti kaynakları bu görüşmeyi ya da içeriği hakkında net bir bilgilendirme yapmadı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.