Kılıçdaroğlu, Batman'da konuştu: Yeni bir başlangıç yapacağız

Kılıçdaroğlu, Batman'da konuştu: Yeni bir başlangıç yapacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul, Ankara, Mersin, Bursa, Adana, Aydın... Bütün bunları Allah'ın izniyle alacağız. Yeni bir sayfa açacağız" dedi.

Batman’ın Sason ilçesinde halka seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 17 yıldır ülkeyi yöneten hükümetin halkı kuru soğana muhtaç ettiğini söyledi. İşsizlik ve yoksulluğun zirve yaptığını belirten Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde çok sayıda belediyeyi kazanacaklarını ifade etti.

CHP lideri konuşmasında özetle şunları söyledi:

MEMLEKET CENNET GİBİ OLUR: Allah’tan korksalar bu memleket cennet gibi olur. En büyük dert 17 yıldır bu memleketi yönetim memleketi kuru soğana muhtaç edenlerdir. İşsizlik en temel sorunlarımızdan birisidir. Genç nüfus arasında işsizlik çok yüksek. Binlerce gencimiz işsiz. Cennet gibi bir ülkede bize cehennemi yaşatıyorlar.

YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ: İşsizlik var, yoksulluk var, Türkiye cennet gibi bir ülke. Kavgaya gerginliğe gerek yok. Hizmet yarışıysa evet ama neden kavga edelim. İnşallah yerel seçimler olacak. Yerel seçimlerde yeni bir tarih yazacağız, yeni bir başlangıç yapacağız. İstanbul, Ankara, Mersin, Bursa, Adana, Aydın… Bütün bunları Allah’ın izniyle alacağız. Yeni bir sayfa açacağız. İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız nefes almak istediklerinde CHP’li belediyelerin olduğu yere geliyorlar. Sizler için mücadele edeceğiz ve bunu kutsal bir görev olarak kabul edeceğiz.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.