İnce sözü, Erdoğan ve Bahçeli'ye bıraktı!

İnce sözü, Erdoğan ve Bahçeli'ye bıraktı!

Muharrem İnce Kırşehir mitinginde Erdoğan ve Bahçeli'nin birbirleri hakkında geçmişte yaptıkları açıklamaları izleterek, "Film bu kadar ama sonu mutlu bitiyor" dedi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırşehir mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın farklı tarihlerde yaptığı ve ‘bizi aldatamazlar’, ‘aldatıldık’, ‘başta şahsım olmak üzere ve bütün Türkiye’yi aldattılar’ sözlerinin yer aldığı videolara yer verdi.

İnce Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin geçmişte birbirleri hakkında yaptıkları sert açıklamalara ve Necmettin Erbakan’ın AK Parti hakkında yaptığı açıklamalara da mitinginde yer verdi.

İnce konuşmasına, “Erdoğan AK Parti’yi kurmadan Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile görüştü” iddiasını sürdürerek başladı.

İnce şunları söyledi:

BANA DAVA AÇTIN AMA ARKADAŞINI TEKZİP ETTİN Mİ? Sen Fethullah Gülen’le görüştün mü partiyi kurmadan önce? ‘Görüşen namerttir’ dedi. ‘İspat etmezsen namertsin’ dedi bana. Dedim ki ona senin kimle gittiğini biliyorum. Adını açıklamıyorum çünkü ona zarar verme gücü var. Elimde bir kitap var. Nasuhi Güngör’ün kitabı: Yenilikçi Hareket… Erdoğan’ın yakın arkadaşı Nasuhi Güngör. 17-25 Aralık’tan sonra bunu aldı TRT’ye yönetici yaptı. Kitabın 89. sayfasını okuyorum. Erdoğan sen de dinle ama kumandayı duvara atma. ‘Erdoğan Mayıs 2000’de ABD’ye yaptığı gezide Pensilvanya’ya giderek Fethullah Gülen’le bir araya geldi…’ TRT Haber Dairesi Başkanı yaptığı kişi bunu yazmış. Bana dava açmış 100 bin liralık. Paraya doymuyor. En son diyeceğim, darphaneyi sana bağlayalım da sıcak sıcak ye bari. Bana dava açıyorsun da bu arkadaşını tekzip ettin mi sen? Gazeteciler sormuştu kitap okuyor musun diye, ‘hayır özetini okuyorum’ demişti. Herhalde bu kısmını çıkarmışlar.

BAKALIM SEN SÖZLERİNİN ARKASINDA MISIN… Sırayla anlatacağım. Mermilerin hepsini bir seferde harcamam. Biraz acı çeksin. Merkez Bankası’nda yanlış olur Muharrem İnce’de olmaz. İşkembe-i kübradan atmam. Dün bir de izlettiriyor meydanda. ‘Bakın İnce, Kılıçdaroğlu’na ne demiş’ diye… Demokratik bir yarış. Siyasette bu tür yarışlarda insanlar birbirlerini eleştirirler. Ben söylediklerimin arkasındayım. Ne dediysem o. Bakalım sen arkasında mısın? (Muharrem İnce, platforma kurulan sinevizyondan, Kırşehirlilere Erdoğan’ın “Bizi kimse aldatamaz” dedikten sonra “Aldatıldık” ifadelerinin yer aldığı videolarını ve Bahçeli ile birbirlerine söyledikleri ağır sözlerin yer aldığı başka bir videoyu izletti. İnce “Bugün çok film izleyeceğiz ama film mutlu sonla bitiyor” dedi.)

MANŞETLERDEN GÜLEN’İ SAVUNDULAR

Muharrem İnce Kırşehir’in ardından Kırıkkale’de miting yaptı.

İnce, AK Parti ile Gülen cemaati ilişkilerinin iyi olduğu zamanlarda iktidar yanlısı basının attığı manşetleri tek tek göstererek şunları söyledi: “Yandaş basının manşetlerine bak. Belki utanırlar. ‘Bana bak Putin bizim FETÖ’nün okullarını kapatma’ demiş. Gazetenin manşetlerine bak. ‘Putin’e okul resti çekti’ demiş. ‘Gülen’i Ak Parti kurtardı’ demiş. ‘Erdoğan: Ergenekon’un savcısıyım’, ‘Erdoğan: Cemaat ne istedi de geri çevirdim’…  CHP milletvekilleri FETÖ okullarının, dershanelerinin araştırılması için önerge verdi. Manşet atmışlar, ‘CHP’den Gülen’i bitirin önergesi’. Şimdi de kalkmış, ‘Amerika’dan istiyoruz ama vermiyor’ diyorlar. Manşet, ‘Hiç olmadığımız kadar yakınız’. Yani Trump ile el sıkışmışlar. Madem o kadar yakınsınız, işte versinler.

ERDOĞAN’I BİR DAHA SEÇERSENİZ DOLAR 10 LİRA OLUR: Biz kışları yaza çevireceğiz. Biz cumhurbaşkanı olduğumuzda ayrımcılığı sona erdireceğiz. Tek adam değil ortak aklı kullanacağız. Döviz düşecek, faizler inecek.  Millet oy verir diploma vermez. 2016’da ey Marmara Üniversitesi Rektörü “Çıkar şu diplomayı” dedi. 2 yıl geçti çıkmadı ortaya. Bir daha Erdoğan’ı seçerseniz dolar 10 lira olacak.

PENSİLVANYA’YI BERABER GİDEN KİŞİ SÖYLEDİ: “Fethullah Gülen’le görüşen namerttir, ispat etmezsen namertsin” dedi. Ben de ona beraber giden kişinin bunu bana sağladığını söyledim. Zarar vermesin o kişiye diye 24 Haziran’dan sonra açıklayacağımı söyledim.

MERKEL SENİN HADDİNE Mİ?: ‘Merkel Erdoğan ile 24’ünden sonra görüşürüz’ diye randevu vermiş. Sayın Merkel, ben önce 81 milyonda birliği sağlayacağım, sonra sıra size de gelecek. Benim ülkemde bir seçim var. Sen kimsin, senin haddine mi? Sen nereden biliyorsun kimin seçileceğini, aranızda ne ortaklığı var. Kimsin sen, bu ne utanmazlıktır, aymazlıktır. Türkiye senin uşağın mı? Herkes haddini bilecek. Almanya’nın haddine mi Türkiye’nin iç işlerine karışmak. Önce içeride birlik olacağız, sonra sıra onlara gelecek. Türkiye tek yumruk olsa, Fransa, kutsal kitabımıza hakaret edebilir mi? Merak etmeyin, ettirmeyeceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.