İnce: Kimi eleştireceğimi TRT'nin hadsiz yöneticilerinden mi öğreneceğim?

İnce: Kimi eleştireceğimi TRT'nin hadsiz yöneticilerinden mi öğreneceğim?

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, TRT'nin açıklamasına tepki gösterdi. TRT'nin açıklamasının eleştirilerini haklı çıkardığını savunan İnce, "Kimi, nasıl eleştireceğimi TRT'nin hadsiz yöneticilerinden mi öğreneceğim?" dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, TRT’nin “Can güvenliğimiz yok” açıklamasına Twitter hesabından yanıt verdi.

Açıklamayı eleştiren İnce, “TRT, tarafsız olduğunu anlatmaya çabaladığı açıklamasında, eleştirilerimin ne kadar haklı olduğunu kanıtlamış. Milletin huzurunda kimi nasıl eleştireceğimi TRT’nin hadsiz yöneticilerinden mi öğreneceğim?” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, TRT’yi tarafsız olmamakla eleştirmişti. TRT’den bugün yapılan açıklamada, şöyle denilmişti:

“Seçim meydanlarında TRT Kurumuna ilişkin ortaya konulan yanlış bilgi, suçlama ve tehditleri üzüntüyle takip etmekteyiz. Türkiye’nin siyasi tarihinde pek çok ilkin gerçekleşeceği 24 Haziran Seçimleri öncesinde kasıtlı olarak içine çekilmeye çalışıldığımız ve kamuoyunu yanlış yönlendiren bu tartışmalara prim vermemek adına bugüne kadar sessiz kalmayı tercih ettik. Ancak, suçlamaların tehdit boyutuna varması, provokasyona dönüştürülmesi ve ardından TRT çalışanlarına saldırıların başlaması üzerine bu açıklamanın gereği doğmuştur. Bu çerçevede, çalışanlarımızın can güvenliğinden endişe ettiğimizi belirtmek durumundayız.”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.