İmamoğlu: İsraftan kurtarılacak çok gelir var

İmamoğlu: İsraftan kurtarılacak çok gelir var

İmamoğlu, "Teknik raporları arkadaşlarım hazırlıyor. Bazı kurum, kuruluş hatta ailelere neden araç tahsis ediliyor. Niye uydu takip sistemi araçlardan sökülüyor? Henüz kurtarılacak çok israf var, korunacak çok alan var.“ dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, ‘İmamoğlu başka işlerle uğraşırsa pejmürde ederiz’ sözlerine yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Devlet adamlığı diye bir tanımımız var bizim. Çok düşünüp az konuşmayı gerektiriyor. Sizi dünya dinliyor. Ülke içinde söylenen her cümle bizi ilgilendiriyor. Siyaset alanı dikkatli konuşmayı gerektiriyor. Polemikten beslenmiyorum, hâlâ o noktadayım. Söylenen sözler üzücüydü. Bir insanı karalamak hoş bir durum değil” dedi.

Diyarbakır ziyareti ve Kayapınar Belediyesi’ne Atatürk tablosu hediye etmesine ilişkin yine Soylu’dan gelen suçlamalarla ilgili açıklama da yapan İmamoğlu, yaptığının hukuka uygun olduğunu belirterek, Türkiye’nin her noktasını ziyaret edebileceğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum