İl sağlık müdürlerine korona talimatı

İl sağlık müdürlerine korona talimatı

Sağlık Bakanı Koca, 81 il sağlık müdüründen, bayram sürecinde de Covid-19 hastalarına yönelik sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesini istedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayrama yönelik hazırlıkları değerlendirmek üzere, 81 ilin sağlık müdürleriyle video konferans yöntemiyle görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda illerin mevcut durumu, Covid-19 vaka sayıları, artış veya düşüşün nedenleri, tanı ve tedavi kapasiteleri ile ihtiyaçlar değerlendirildi.

Koca, İl Hıfzısıhha Kurulları’nın bölgedeki duruma göre kendi tedbirlerini belirleyip uyguladığını hatırlattı ve bayram boyunca bu tedbirlere sıkı şekilde uyulması gerektiğini vurguladı.

Özellikle vaka artışının olduğu illerde kalabalıkların oluşmaması gerektiğini belirten Koca, il müdürlerinden, salgına yönelik sağlık hizmetlerinin de aksamadan yürütülmesi talimatı verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.