'Iğdır'da oylarımızla kazanacak ona bozuluyorlar'

'Iğdır'da oylarımızla kazanacak ona bozuluyorlar'

Akşener, "Iğdır'da oyunu bozduk. Şimdi MHP adayının üzerinde tekleştik. Şimdi kazanacak bizim oylarımızla, ona bozuluyorlar" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Trabzon Atatürk Alanı Meydan Parkı’nda düzenlenen mitinginde konuştu. Akşener, sözlerine Polonya’da bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Furkan Kocaman’a rahmet dileyerek başladı.

31 Mart’ta yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Akşener, “Sanırsınız savaşa gidiyoruz. Tutturdular bir beka. Elli kere söyledim. Elbette Türkiye’nin düşmanları çok. O düşmanları sevindirmemenin yolu birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza etmektir. Bir belediye kazanabilmek için insanları birbirine düşürmemektir” dedi.

‘TÜRKİYE ZORA DÜŞTÜĞÜNDE GEREĞİNİ YAPARIZ’

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Akşener, “Sayın Erdoğan’a sesleniyorum: Merak etme, Türkiye zora düştüğünde, ‘Her Türk asker doğar’ gereğini yaparız. Bu seçimler arkadaşların koltuklarının bekasına döndü. Diyorum ki ‘Rahat olun, belediye başkanı seçilecek’. Hayırlı olan, doğru hizmet yapacak olanı kazansın” diye konuştu.

CHP ile ittifak yaptıklarını hatırlatan Meral Akşener, “Adımız ‘Terörist, zillet, illet’ oldu. Zilletin manası ne? ‘Aşağılık insan’ demek. İlletin manası ne? ‘Hastalıklı insan’ demek. Milletine, 11 milyon alan CHP seçmenine, 5 milyon oy alan İYİ Parti seçmenine, 1 milyon oy alan Demokrat Parti ve Saadet Partisi seçmenine ‘zillet, illet’ dediğin zaman hakaret ediyorsun muhterem. İstediğin kadar inkar et. Biz yuhalamayacağız, 31 Mart’ta şak diye o kulağı çekeceğiz” ifadelerini kulandı.

‘KENDİSİNE HAKARET EDENLERİ BAKAN YAPTI’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine çok kızdığını söyleyen Akşener, “Bana bir kızıyor, bir kızıyor. Ben Karadeniz geliniyim. Kusura bakmasın, dilimi tutamıyorum. Ben dilimi tutmaya kalktığım takdirde 39 yıldır aynı evde yaşadığım kaynanam beni eve almaz. Kafayı eğdiğim gün kapıyı çat diye yüzüme kapatır. 41 kere kendisini Haliç’te yıkayacağını söyleyen Sayın Bahçeli ile el sıkıştı, yan yana yol yürüyor. Erdoğan’ın kendisine hakaret edenlerle bir derdi yok. Bunları bakan yaptı, başbakan yardımcısı yaptı” dedi.

‘MAHKEME DE, HAPİS DE CAN BAŞ ÜSTÜNE’

“Bugüne kadar kendisini incitici bir tek söz söylemedim” diyen Akşener, şöyle devam etti:

“Döndü ne yaptı. Beni mahkemeye verdi. Versen ne olur kardeşim. Mahkemeye de ver, hapis de ettir, hepsi can baş üstüne. Ama öyle bir yanlış işi oldu ki; bari rol icabı ‘seni hapsettireceğim’ deme. Mahkemeye vereceğim de. Önce parayla korkuttu. Sayın Kılıçdaroğlu’ndan 2,5 milyon almış. Benim çok param olmadığını biliyor. Birbirimizi iyi tanırız. Beni parayla korkutmaya çalıştı. Gittiğim her yerde bana ‘Abla sen konuş, biz öderiz’ diyorlar. Allah razı olsun. Ne hakaret ederim ne iftira ederim ne de önünde diz çökerim. Allah’ın dışında, milletimin dışında eğileceğim tek bir yer yoktur. Onun için benden hoşlanmıyor. Onun için bana çok kızıyor.”

‘IĞDIR’DA CUMHUR İTTİFAKI ADAYINI DESTEKLİYORUZ’

Iğdır’da Cumhur İttifakı’nın adayını desteklediklerini belirten Akşener, “Kayyum atanmayan tek il Iğdır. Orada bir oyunu bozduk. Oyun bozuldu. Şimdi MHP adayının üzerinde tekleştik. Şimdi kazanacak bizim oylarımızla, ona bozuluyorlar. Daha ilginci Barzani’nin sinirleri bozulmuş. Yahu sinirini bozmadığım insan kalmadı. Yakında Trump da bana tweet atarsa hiç şaşmayacağım. Trump da başlayabilir. Demek ki doğru yoldayız” ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.