HDP'den Yüksekovalı İstanbul seçmenine çağrı

HDP'den Yüksekovalı İstanbul seçmenine çağrı

HDP Yüksekova İlçe Eş Başkanları Sevcan Saygı ile Hüsnü Beşer, oy kullanmak üzere İstanbul'a gidecek olan Yüksekovalı seçmenlerin yol masraflarını karşılayacaklarını açıkladı.

Yüksekova Haber Portalı

23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine beş gün kala Halkların Demokratik Partisi (HDP) Yüksekova İlçe Eş Başkanları Sevcan Saygı ile Hüsnü Beşer, Yüksekova'dan oy kullanmak üzere İstanbul'a gidecek olan seçmenlerin yol masraflarını karşılayacaklarını söyledi.

HDP Yüksekova İlçe Örgütü binasında açıklama yapan Eş Başkanlar, "31 Mart seçim sonuçlarının kabul edilmemesi ve hukuksuz bir şekilde iftal edilmesinden sonra yenilenme kararı verilen İstanbul seçim sonuçlarının Türkiye siyasi hayatını etkileyeceği açıktır. Partimizin tekrar kararını açıklamasıyla birlikte stratejik önem verdiğimiz İstanbul seçimleri için başlattığı çalışmalarını yükselterek sürdürmektedir. Bu kapsamda partili seçmenlerimizin 31 Mart'ta olduğu gibi 23 Haziran'da sandığa gitmesi ve seçim stratejimiz çerçevesinde oyunu kullanması önemlidir. Gerek bayram, gerek yaz mevsimi, gerekse öğrenci olup memleketine dönen seçmenlerin 23 Haziran İstanbul seçiminde oyunu kullanması için ilçe örgütümüze başvurabilirler." dedi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.