HDP'den Çukurca'da seçim çalışması

HDP'den Çukurca'da seçim çalışması

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Çukurca'da seçim çalışmalarına hız verdi. Esnafla bir araya gelen HDP heyeti, vatandaşların sorunlarını dinliyor.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, HDP Çukurca'da seçim çalışmalarına hız verdi. HDP Hakkari milletvekili Dr. Sait Dede, Hakkari Eski Milletvekili Hamit Geylani, HDP PM üyesi Zahide Besi'nin de aralarında bulunduğu HDP heyeti, Çukurca'ya geçerek buradaki seçim çalışmalarına destek verdi.

HDP'nin Çukurca Belediye Eş Başkan adayları Ebubekir Kanar ile Hividar Ertunç ve partinin ilçe yöneticilerinin de eşlik ettiği HDP heyeti, ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyen HDP'liler çarşı merkezinde ve mahallelerde seçim projelerini anlatıyor.

Çukurca'daki seçim çalışmalarına ilişkin açıklama yapan HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, 'Dağlarına her yerden önce baharın geldiği Çukurca’da eş başkan adaylarımız, eski milletvekilimiz Hamit Geylani, il ve ilçe yönetimimizle beraber Çukurca’da esnaf ziyaretinde bulunup halkımızla bir araya geldik" dedi.

h1-071.jpg

h2-061.jpg

h3-040.jpg

h4-028.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.