Hatipoğlu ve Çiftçi'den down sendromlu çocuklara ziyaret

Hatipoğlu ve Çiftçi'den down sendromlu çocuklara ziyaret

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları down sendromlu çocuklarla buluştu.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ- Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hakkari Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret ederek, burada eğitim gören 27 down sendromlu çocukla buluştu.

haberingoruntuleri.gif

Eş Başkanlar sınıfları dolaşarak down sendromlu çocuklarla teker teker ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Ziyarette öğretmenlerden down sendromlu çocukların eğitimi hakkında genel bilgiler alan eş başkanlar, down sendromlu çocuklara hediyeler takdim etti.

HATİPOĞLU: BİZ BİR BÜTÜNÜZ

Eş Başkan Hatipoğlu down sendromlu çocukların ziyaretinde yaptığı açıklamada down sendromlu çocukların da diğer çocuklar gibi kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek; “Hayatta en iyi şartlarda yaşamak herkesin doğal hakkıdır. Down sendromlu çocuklarımıza destek olmamız ve onları unutmamamız lazım. Hangi konumda ve durumda bulunursa bulunsun, geleceğimizi inşa edecek bütün çocuklarımıza, gençlerimize destek olmalıyız. Dolayısıyla biz bütünüz. Her yönüyle hep birlikteyiz. Bu görev anlayışı içerisinde hareket ediyoruz. Ne mutlu ki hep birlikteyiz” dedi.

Daha sonra okul müdürü ile yapılan görüşme sonrası ziyaret tamamlandı.

-2-064.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.