Hakkari’de seçim hareketliliği sürüyor

Hakkari’de seçim hareketliliği sürüyor

Hakkari HDP İl Örgütü seçim çalışmaları kapsamında Zap vadisinde bulunan köy ve mezraları ziyaret etti.

Gün içerisinde aralarında HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, HDP Hakkari Milletvekili adayı Özgür Zeydanoğlu, HDP ve DBP’li yöneticiler DTK temsilcileri ve çok sayıda yurttaş Zap Vadisinde bulunan Üzümcü (Dizê) köyü ve bağlı bulunan Mêzirgo, Şêreli, Çemseît, mezraları ile Olgunlar (Çemka) köyünde köylüleri ziyaret etti.

HDP’liler yurttaşlara HDP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın selamlarını ve mesajlarını iletti. Yaptıkları ziyaretler hakkında kısa bir açıklama yapan, HDP Milletvekili Nihat Akdoğan Hakkari bölgesinde kimseden oy istemeye gerek olmadığını ve Hakkarililerin tamamının kendi partilerine sahip çıktığını belirterek şöyle konuştu: “Bizler partimizin bütün çalışanları ile birlikte köy köy, ev ev gezerek Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Selahattin Demirtaş’ın selamlarını iletiyoruz. Bizim çalışmalarımız seçim çalışması değil halk ziyaretidir. Halk da bizi ‘Hiç gelmenize gerek yok, bizler her şeyin farkındayız ve partimizin yanındayız’ cevabını veriyorlar. Bu ziyaretlerimiz 24 Haziran ve sonrasında da devam edecektir” dedi.

HDP’liler bölgedeki ziyaretlerin ardından akşam saatlerine il merkezine geri geldi.

whatsapp-image-2018-05-29-at-21.17.25.jpeg

whatsapp-image-2018-05-29-at-21.17.34.jpeg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.