Hakkari'de öğretmen çiftin düğünü

Hakkari'de öğretmen çiftin düğünü

Adana’dan Hakkari’ye gelin gelen Ebru Yılmaz ile Hakkarili öğretmen Hikmet Özdemir dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - 1 yıl önce Hakkari’ye sınıf öğretmeni olarak atanan Adanalı Ebru Yılmaz ile Hakkari’de faaliyet gösteren Özel Beyaz Gelincik Rehabilitasyon Merkezi’nin sahibi ve İngilizce Öğretmeni Hikmet Özdemir Hakkari’de yapılan görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

haberinfoto.jpg

Sağdıçlığını İsmail Özdemir’in yaptığı ve renkli görüntülere sahne olan düğün Hedef Halı Saha Tesisleri’nde düzenlendi.

Düğün törenine gelin Ebru Yılmaz’ın Adana’dan gelen ailesi ile damat Hikmet Özdemir’in Hakkari, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca ilçelerinden gelen yakınları, arkadaşları ve yaklaşık bin 500 davetli katıldı.

2 gün 2 gece süren dillere destan düğün töreninde konuklar yerel sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel Kürtçe parçalar eşliğinde eğlendi.

Düğünün minik  konuklarının giydiği kostümler dikkatlerden kaçmazken, aşırı kalabalık nedeniyle halay çeklenler halı sahada halkalar oluşturmak zorunda kaldılar.

Sağdıç İsmail Özdemir ile damadın babası Abdülkerin Özdemir düğün töreninde kendilerini yalnız bırakmayan bütün konuklara teşekkür ettiler.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum