Gökçek: Milletini sevenler HDP’yi de sevemez

Gökçek: Milletini sevenler HDP’yi de sevemez

Ankara'nın eski belediye başkanı Melih Gökçek'in Twitter'daki seçim anketini, kendisinin ''FETÖ/Batı destekli teröristler' diye nitelediği kesim açık ara farkla kazandı.

Ankara’nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter üzerinden bir seçim anketi yaptı. Gökçek’in ‘Cumhur İttifakı’na karşı seçenek olarak ‘FETÖ/Batı destekli teröristler’i koyması tepki çekerken, ‘teröristler’ anketi açık ara farkla kazandı.

Gökçek’in anketinde ‘Cumhur İttifakı kazanır’ diyenlerin oranı yüzde 29, ‘Teröristler kazanır’ diyenlerin oranı yüzde 71 çıktı.

gokcek.jpg

Gökçek, hem tepki görmesi hem de sonuçların bu şekilde çıkması üzerine, anketi ‘bir şeyleri ispat için yaptığını’ söyledi. Gökçek’in açıklaması şöyle:

“Anket inanılmaz ilgi gördü. Yorumu sonunda yapacaktım ama yeterince zaten katılım oldu. Anket tahmin ettiğim gibi teröristlerin çoğunluğu ile çıktı. Aslında bu anketi tuzak bir anket olarak, bir şeyleri ispat için yaptım. Bir kere burada kastedilen kesinlikle Millet İttifakı değil. Saadet ve İYİ Partililer ile terörist hamisi HDP’ye destek vermeyen CHP’lilere kim terörist diyebilir. Tenzih ederim.

​Benim kastım Kandil’i destekleyenler, benim kastım FETÖ’cüler ve benim kastım bunları destekleyen Batı. Dikkat ederseniz teröristler bir anda organize oldu ve ankette teröristler kazanıra yüklendiler.”

‘Bu anket teröristler ifşa için düzenlenmişti’ diyen Gökçek, “Beni sevmeyebilirsiniz ama milletini sevenler HDP’yi de sevemez” dedi.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum