Folklorcular kupaları Eş Başkana hediye ettiler

Folklorcular kupaları Eş Başkana hediye ettiler

Yüksekova Belediye Spor Halk Oyunları topluluğu, Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin’i makamında ziyaret ederek kazandıkları kupaları hediye etiler.

BİLAL TİNAR
YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediye Spor halk oyunlarının üç ekibi ( minik, yıldız ve büyükler) Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin’i makamında ziyaret ettileri. Folklor ekipleri Hakkâri ve Bitlis’te ayrı dallarda düzenlenen folklor yarışmasında Belediye adına katılarak kazandıkları 4 kupayı Eş Başkan Yetişkin'e hediye ettiler.

-1-057.jpg

Belediye Halk Oyunları Folklor ekiplerini makamında Başkan Yardımcısı Gönül Şedal ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Hatem Deniz Öztekin ile birlikte ağırlayan Eş Başkan Yetişkin, kendisinin de folklorcu olduğunu belirterek “Bu işi bilen biri olarak sizleri hayranlıkla izliyorum. Çok güzel oynuyorsunuz ve gittiğiniz her yarışmada derece alarak dönüyorsunuz. Sizin gibi başarılı gençlere desteklerimiz her zaman devam edecektir" dedi.

Yüksekova Belediye Spor halk oyunları topluluğu adına bir açıklama yapan Antrenör Abdullah Güngör ise, Eş Başkan Ruken Yetişkin ile Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Güngör, Türkiye genelinde düzenlenecek olan finallere katılmaya hak kazanan Gökkuşağı Spor Kulübü ve Kış Sporları Kulübü'ne, başarılar diledi. 

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Eş Başkan Yetişkin, daha sonra folklorcularla hatıra fotoğrafı çekti.

-2-028.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.