Evi yanan 6 nüfuslu aileye aileye yardım eli uzandı

Evi yanan 6 nüfuslu aileye aileye yardım eli uzandı

Hakkâri’nin Bağlar mahallesindeki evinlerinde yangın çıkan ve 6 nüfuslu aileye Hakkari İş Adamları Derneği yardım etti.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ -  Hakkari’ni Bağlar mahallesinde önceki gün, bilinmeyen bir nedenden dolayı evinde çıkan yangında tüm eşyaları kullanılamaz hale gelen, 6 Nüfuslu çakır ailesine Hakkâri İş Adamları Derneği (HAKİAD) yardım eli uzattı.

3 öğrenci babası olan işsiz Remzi Çakır, evinde çıkan yangından dolayı mağdur olduğunu ifade etmişti. Bunun üzerine bugün öğlen saatlerinde harekete geçen HAKİAD üyeleri Çakır ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak eşya yardımında bulundu. Aileye çekyat, halı, yorgan, gıda, yatak ve bir miktar maddi yardımda bulunan dernek üyeleri duyarlı iş adamlarının aileye destek olmasını istedi.

HAKİAD Başkanı Hüseyin Biçer bir nebze de olsa ailenin yarasına merhem olmaya çalıştıklarını ifade ederek ‘inşallah diğer iş adamlarımız da bu ailemize yardım edecekler, umut ediyoruz ki bu desteğimiz son olmayacak’ dedi.

 hakiad1.jpg

hakiad2.jpg


hakiad3.jpg

hakiad4.jpg

hakiad5.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum